.: What Time Is It?Party Time! :.

Thursday, August 23, 2012

Raya 2012

Sekejap je rasanya sebulan Ramadhan.. Ramadhan kali nie tak terasa sgt.. Agak menyesal gak la tak berapa menghayati Bulan mulia yang lebih baik dari seribu bulan... I'm too overwhelm with all my works. Al maklumlah, alhamdulillah recently I got promoted. Finally after 3years.... Byk dugaan oh lepas naik pangkat! Raya tahun ni serba sederhana je. Iols langsung xbeli baju raya pun sbb iols beli ipad! Hehehe~ Saja nak reward myself coz I've achieved most of my resolution for this year. 1-to pursue Master.2-naik pangkat or naik gaji.3-lulus my 1st semester exam for MsGIS. 4-met him(ekekekeke~) Alhamdulillah this year kinda good and productice for me... Okies,am I suppose to write bout Raya 2012kan? Ehmmm, Malas la plak... Next time ler... Anyway, SELAMAT HARI RAYA ~

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...