.: What Time Is It?Party Time! :.

Monday, October 10, 2011

CELAKAPARTY!!!

Ok, akak ada teka-teki. Sapa tahu jawapan sila tekan buzzer okies? Soalan berbunyi begini, "Dalam banyak-banyak parti, parti apa yang celaka?" Haa?! Sapa tahu jawab??

Ceh, sorang pun tak tahu jawapan dia kan? Jawapannya CELAKA PARTY la..Akak dah agak dah sebab soalan ni mmg susah nak jawab! Rekod paling pantas org dapat jawab pun adalah 36 jam (yakni sehari setengah) setelah soalan dibacakan. Ok, LAME!!


Sejarah telah menemukan akak gua dengan celaka party pada awal ramadhan lalu dalam TWITTER yo! They have fun among themselves and kebetulan one of my childhood friends adalah one of the ahli la... And tak semena2 rasa attracted utk join. Yeah, adalah troll-mentroll kan. Thats the fun..Oh, lupa nak mention pasal President yang merupakan seorang Jantan yang Celaka! Ok, ada satu lagi teka-teki untuk uols berbunyi "Dalam banyak2 jantan, jantan apa yang celaka??" Haa, tak dapat jawab jugakkan??? Memang susah soalan akak gua!!! *bangga dengan pencapaian diri sendiri* Geng celaka jilaka *terus terang cakap, kalo mak gua tahu gua cakap perkataan celaka, mmg binasalah gua* kalo dah dapat tweet, mmg tanpa henti, mengarut apatah lagi. Senang cerita mmg jikala lah tweet2 dorang ni... 

#CelakaParty untuk melihat tweet2 jilaka


Recently, gua got the chance to meet CelakaParty comrades! Haha.. kita buat TwtUpNasiLemak last Saturday. There i have the chance to meet Mas (kind hearted woman yang sempoi n sporting), Anis (such a sweet girl), elle (she is very sempoi n steady), Ariff (nampak mcm pemalu sungguh), Seed (he's the romantic guy in our party), Andy (mamat ni pun steady jugakk), and Uncle ( dia mmg terpaling sempoi).. Dorang semua takla sejilaka tweet dorang sebenarnya...
Guy in celaka party mmg kewl mcm yang diatas
Tak dapat jumpa pic yang kewl mcm kat atas utk the babes~~

They are all very adorable crazy and kind hearted  people. They are not as jilaka as what the name is.
Actually this is how i see people in celaka party. President tu sebenarnya seorang yang sangat gentleman even though kalo nengok tweet dia, fuh, memang camcilaks... But they have this one good intention yang dorang nak capai tru celaka party. They fight in the name of humanitarian love gitew.. Yeah, kita hidup dalam dunia yang semakin menekan dan ini boleh menggugat pertimbangan kita. Maka marilah kita menyumbang kepada kehidupan yang lebih sihat mental, fizikal dan spiritualnya... Tak perlu terus membantu mengubah dunia, bantulah diri kamu sendiri yang mana satu individu itu menyumbang kepada pembentukan sesebuah masyarakat. Ahhh, kenapa aku rasa macam Rosmah tengah bagi ucapan alu-aluan untuk Program Permata???!!!! Damn, terbawak2 pulaks!

Oklah, kalo rajin singgahlah website celakaparty : http://celakaparty.blogspot.com
Sorry, saya menulis dengan lousy sebab saya kelaparan, sejuk, dan kurang oxygen~ babai!

Enjoice picture masa TwtUpNasiLemak haritu~

@hhazzett @andynadzri @Uncle_Lah @Ariffrazali @Encik_Seed @_LunaEstrella_ @JeliBumm @mas_ifp @zsazsan

2 comments:

  1. Aik? takkan takde twitpic ke apa?

    Hehehe....Jangan percaya dgn diorang tu. Eh. Yang boleh caya ialah mas dan Anis. Yang jantan-jantan lain tu, hehehe...kalau ada fire extinguisher, sembur kat diorang..

    Anyway, #celakaparty kena selalu buat Twitup!

    GO #celakaparty!

    http://akuskizo.blogspot.com/2011/09/celakaparty-bulletin.html

    ReplyDelete
  2. ada pic.. nanti letak.. kuikui~
    yang janhtan2 tu kita dah beware dah *sentiasa sorok asid kat belakang, buat onar je simbah!*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...