.: What Time Is It?Party Time! :.

Tuesday, July 26, 2011

i'm ok, but clinically proven that i'm stressed!



Last two days, akak terkena semput nok!! Sungguh tak percaya, one whole day akak berjimba dgn geng akak malam tu akak rasa mcm dah nak tercabut nyawa dah... seriyes, menguatkan hati untuk jgn mati lagi adalah hutang yang membukit je. hohoho...

Malam tu ingat dah nak gi hospital dah, tapi tak boleh nak bangun, upper part of my body menekan2... Sakit giler smpi nak breathe pun sakit sangat.... Tapi disebabkan tak boleh nak gerak, terpaksalah tunggu siang baru boleh g hospital....Sedey pulak rasanya...

Sampi hospital, the doc said that i'm stressed!!! And i was like whaddafishhhh???? aku berjimba baik punya dgn dayana n jijan, in what way aku stressed??( yup, aku ada ternangis sikit masa nyanyi lagu Erra Fazira-Kerana ----->tema sangat lagu tu ngan cerita akak) Ya, kalo benda ni happen last 2 weeks, yeah, i am stress at that time.. but now, im ok.....Am I being in denial???? hahahaha!


Hmm, tapi it's clinically proven yang i'm stress la.... Bile doc ckp, susah nak tido? hilang selera makan tak? hmmm, terus aku senyap.. yela... kalo diikutkan dan 3 minggu aku tak makan dgn proper.... susah nak tido jugak masa awal2 dulu.. tapi aku rasa dah ok.. maybe my body just cannot take it just like the way my mind take it... Takpela, aku rasa kena start makan dgn proper, do some work out, and maintain the happy life....


**** one of my freinds said that it was anxiety attack... tak sangka i boleh terkena anxiety attack****

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...