.: What Time Is It?Party Time! :.

Wednesday, July 27, 2011

Back to my norm~


Hey, i just bought this book " Men are from Mars, Women are from Venus".. Gedixx sangat title kan..?? Ok fine, akak dah terlepas kapal sbb baru nak baca this book... Dah terhantuk, baru nak terngadah.. (terngadah tu pe wehhh??Kalo aku dah terhantuk kepala terus lah ter'cursed')

Rasanya, akak punya ilmu untuk memahami or to translate what's on men mind agak cetek disitu (disebabkan banyak faktor ye) kut membuatkan akak tertipu buta2.. hehehehehe... takpe, kita baca dulu, supaya next time kita taklah naive sangat dan tertipu bulat2 kan..kalo nak kena tipu pun biar ler lonjong2.... hehehehehe~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...